Acties

Het komende jaar gaat de jongerengroep geld inzamelen voor Kenia. Op deze pagina vindt u alle informatie over de komende acties. In het logboek vindt u de verslagen over de acties.

20 mei 10u - Taarten voor Kenia

Met Pinksteren, op 20 mei, zal er ’s ochtends in de Grote kerk in De Rijp een kerkdienst zijn waarbij ook de jongeren van Samen voor Kenia zullen zijn. Bij het koffiedrinken na afloop zullen zij taart verkopen voor het goede doel. Voorganger deze morgen is ds. Niels Gillebaard. De muziek zal verzorgd worden door de St. Nicolaascantorij uit Edam. Na het koffiedrinken en de taart zal de cantorij een klein concert geven, dat gratis bij te wonen is.

Zondag 20 mei om 10.00u in de Grote kerk in De Rijp

8 juli 10u- Uitzwaaidienst

Op 8 juli zal er in de Grote kerk in De Rijp de uitzwaaidienst voor de jongeren van Samen voor Kenia. Ze hebben het hele jaar geld ingezameld voor hun goede doel en ze vertrekken op 22 juli naar Kenia. De dienst zal begeleid worden door het ‘Jambokoor’, het koor dat Afrikaanse liederen zingt. Het koor heeft liederen in vele Afrikaanse talen op het repertoire die in deze viering gezongen zullen worden. U bent van harte uitgenodigd om dit feest mee te komen vieren en de groep uit te zwaaien.

Zondag 8 juli om 10u in de Grote kerk in De Rijp